Cursus commerciële vaardigheden is erg interessant

cursus commerciële vaardigheden

Onlangs hebben meerdere collega’s en ik zelf uiteraard een cursus commerciële vaardigheden cursus commerciële vaardighedengevolgd. Hiermee willen wij onze verkooptalenten wat meer aanscherpen. Tijdens deze opleiding leerden wij om onze producten op een zo goede manier aan onze klanten te presenteren. Vooral de mensen die bij ons in de verkoop werken, moeten het hier van hebben. Een verkoper die onzeker overkomt, zal zeker geen nieuwe klanten aan trekken. Bovendien kan een bedrijf alleen maar groeien als de producten die zij verkopen gretig aftrek nemen. 

Ondanks wij al jaren in deze branche werken, was deze opleiding zeker geen onnodig iets. Sterker nog, wij hebben weer veel nieuwe dingen geleerd en dat kunnen wij nu in de praktijk gaan brengen.

Een zeer interessante cursus commerciële vaardigheden

cursus commerciële vaardighedenToen onze baas met het voorstel kwam dat iedereen deel ging nemen aan de cursus commerciële vaardigheden, dacht ik er heel anders over. Ik vond dit maar geldverspilling, want iedereen werkt al jaren in deze branche. Achteraf gezien kan ik alleen maar zeggen dat ik deze opleiding aan iedereen aan kan bevelen. De stof die hier allemaal in behandeld wordt heeft onze ogen open gekregen. Dankzij deze SalesTopics training zijn wij in staat om beter te kunnen verkopen.

Iedereen weet nu hoe je het beste een klant kan imponeren. wij weten nu ook hoe je het beste het vertrouwen van een klant kan winnen. Want zonder dit vertrouwen kan je ervan uitgaan dat je ook niets kan verkopen. Al met al heeft iedereen binnen ons bedrijf weer een frisse kijk op de verkoop gekregen. Dat was zonder deze opleiding niet gebeurd. De omzetcijfers zijn ook aanzienlijk omhoog geschoten en daar is iedereen bijzonder blij mee. 

Wil jij ook een opleiding gaan volgen, neem dan contact op met SalesTopics. Zij kunnen jou helpen om de verkoopcijfers weer te laten stijgen.