Bij deze rijschool kun jij terecht voor een adr cursus

heftruckcertificaat

Het onderwerp van dit artikel zal gaan over een adr cursus. Ik zal eerst uitleggen waar deze afkorting voor staaten wat je er mee kunt doen. Tot slot geef ik jullie een tip mee waar jij zo’n cursus kunt volgen. ADR staat voor Accord Européen Relatif au transport international des marchandises, dangereus par route. Dit betekent dat een chauffeur die met een goederenvracht naar een supermarkt rijdt waarbij er bijvoorbeeld cosmetische- en reinigingsproducten aanwezig zijn. Dit doordat deze chauffeur met een lading rijdt die boven de vrijstelling van het ADR- verdrag zit. Voor chauffeurs die binnen Nederland en daarbuiten werkzaam zijn en gevaarlijke goederen transporteren, is een ADR certificaat dus onmisbaar.

Het onderwerp van dit artikel zal gaan over een adr cursus. Ik zal eerst uitleggen waar deze afkorting voor staaten wat je er mee kunt doen. Tot slot geef ik jullie een tip mee waar jij zo'n cursus kunt volgen. ADR staat voor Accord Européen Relatif au transport international des marchandises, dangereus par route. Dit betekent dat een chauffeur die met een goederenvracht naar een supermarkt rijdt waarbij er bijvoorbeeld cosmetische- en reinigingsproducten aanwezig zijn. Dit doordat deze chauffeur met een lading rijdt die boven de vrijstelling van het ADR- verdrag zit. Voor chauffeurs die binnen Nederland en daarbuiten werkzaam zijn en gevaarlijke goederen transporteren, is een ADR certificaat dus onmisbaar.  Diverse gradaties Niet alleen in Nederland maar ook in de andere 34 landen waar dit verdrag van kracht is, kent men diverse gradaties. Vandaar dat het belangrijk is de juiste adr cursus te kiezen. Mijn tip is om dit te doen via verkeersschool Wesseldijk. Hier kun je kiezen uit de volgende cursussen: ADR-certificaat Basis. ADR-certificaat Basis + Tank. ADR-cert. + KL. 1 en 7. ADR-cert. + Tank + KL. 1 en 7. ADR voor leidinggevenden. ADR Basis verlengen. ADR Basis + Tank verlengen. Zoals je ziet heeft deze rijschool genoeg te bieden. Je kunt hier dus niet alleen gaan voor het basisdiploma maar ook de aanvullende cursussen. Ook particulieren bestuurders kunnen hier terecht Naast cursussen voor zakelijk bestuurders, kunnen particulieren bezoekers hier ook terecht. Wanneer jij iemand kent die nog zijn rijbewijs B moet halen, verwijs diegene dan door naar verkeersschoolwesseldijk.nl. Zij zullen jou hier dan ook zeker dankbaar voor zijn.

Diverse gradaties

Niet alleen in Nederland maar ook in de andere 34 landen waar dit verdrag van kracht is, kent men diverse gradaties. Vandaar dat het belangrijk is de juiste adr cursus te kiezen. Mijn tip is om dit te doen via verkeersschool Wesseldijk. Hier kun je kiezen uit de volgende cursussen:

 • ADR-certificaat Basis.wesseldijk
 • ADR-certificaat Basis + Tank.
 • ADR-cert. + KL. 1 en 7.
 • ADR-cert. + Tank + KL. 1 en 7.
 • ADR voor leidinggevenden.
 • ADR Basis verlengen.
 • ADR Basis + Tank verlengen.

Zoals je ziet heeft deze rijschool genoeg te bieden. Je kunt hier dus niet alleen gaan voor het basisdiploma maar ook de aanvullende cursussen.

Ook particulieren bestuurders kunnen hier terecht

Naast cursussen voor zakelijk bestuurders, kunnen particulieren bezoekers hier ook terecht. Wanneer jij iemand kent die nog zijn rijbewijs B moet halen, verwijs diegene dan door naar verkeersschoolwesseldijk.nl. Zij zullen jou hier dan ook zeker dankbaar voor zijn.

heftruckcertificaat